Sejak penubuhannya pada tahun 2013, Aufa Travel & Tours Sdn Bhd telah berkembang menjadi salah satu agensi pelancongan terkemuka di Selangor, Malaysia. Dengan pasukan berdedikasi dan berpengalaman, Aufa Travel telah berjaya menangkap pasaran yang luas dalam industri pelancongan di negara ini. Terletak di Bandar Baru Bangi, Aufa Travle berhasrat untuk menjadi salah satu agensi pelancongan yang boleh menawarkan liputan pakej produk dan destinasi di destinasi tempatan dan antarabangsa dengan harga yang berpatutan.

Merancang percutian boleh menjadi urusan yang paling membosankan, namun dengan Aufa Travel, merancang percutian akan menjadi proses lancar yang dapat memuaskan pelanggan kami. Aufa Travel sebagai pereka perjalanan dapat membuat kombinasi perjalanan yang sempurna termasuk tempahan penerbangan, pengaturan pengangkutan, penginapan dan perkhidmatan lain. Sama ada kerajaan, perniagaan atau masa lapang, kami pasti akan melayani anda dengan kualiti yang luar biasa.

Sebab untuk melakukan perjalanan dengan Aufa …

  • Lebih daripada seribu pelanggan berkhidmat sejak 2013
  • Menawarkan pelbagai jenis produk dengan kualiti yang terbaik
  • Kesederhanaan dalam proses perancangan percutian
  • Secara konsisten menyediakan bantuan kepada pelanggan 100% masa
  • Memberi harga yang berpatutan kepada pelanggan
Profile Syarikat Aufa 7 Jun (cover) F

Maklumat Syarikat

Company Name        : Aufa Travel & Tours Sdn Bhd
Company Type          : Partnership
Year Established       : 20th August 2013
Type of Business      : Travel Agency
Business Address    : Unit 55B, Jalan 3/69, Seksyen 3. Bandar Baru Bangi, 43650 Selangor Darul Ehsan
Office Tel No             : 03-8920 4015
Mobile No                  : +6012-644 6366 / +012-940 2700
Email Address           : aufatraveltours@yahoo.com.my
Fan Page                    : Aufa Travel & Tours Sdn Bhd
Instagram                   : aufatraveltours

Yayasan kami

Aufa adalah perkataan Arab yang bermaksud lebih setia, benar kepada janji dan dipercayai. Syarikat ini telah dinamakan “Aufa” untuk memperlihatkan betapa seriusnya kami menjanjikan janji untuk memastikan kepuasan pelanggan dan pelanggan dan berusaha sebaik mungkin untuk menjadi organisasi yang setia yang semua orang suka berurusan. Oleh itu, kami ingin semua rakan kongsi dan pelanggan kami mengetahui bahawa kami adalah “sahabat perjalanan yang patut mereka”.

46488054_1154323994720571_7658084391377174528_n

Dedikasi kepada kecemerlangan

Memenuhi tanggungjawab di atas bahu setiap ahli pasukan di Aufa Travel & Tours Sdn Bhd, kami berusaha untuk menjadi salah satu syarikat yang paling kompetitif dalam industri pelancongan dan pelancongan, sambil memberi perhatian yang ketara ke arah kecekapan operasi dan menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai kepada pelanggan. Pasukan kami berada di perkhidmatan anda untuk menampung keperluan anda dengan menyediakan standard perkhidmatan berkualiti tinggi yang bersatu dengan profesionalisme dan dedikasi.