PERKHIDMATAN KAMI

Tiket & Tempahan Tiket

Tempahan Antarabangsa & Domestik Penerbangan dan tiket dengan perkhidmatan penghantaran. Kami menawarkan tempahan segera dan kemudahan tiket dengan tambang yang kompetitif daripada lebih 30 syarikat penerbangan di seluruh dunia.

Pakej Umrah dan Haji

Kami mempunyai kepakaran dalam menguruskan perjalanan umrah dan haji. Kami menyediakan pakej yang berpatutan sehingga pakej-pakej swasta yang sesuai dengan keperluan pelanggan.

Pakej Percutian Luar Negara

Nilai yang baik untuk pakej pelancongan wang ke pelbagai negara yang indah di dunia dan pakej yang disesuaikan disediakan untuk memenuhi anggaran dan minat individu.

Pakej Percutian Dalam Negara & Pulau

Pakej pelancongan di Malaysia.

Perkhidmatan Pengangkutan & Panduan

Perkhidmatan bantuan dan pengangkutan apabila tiba di mana-mana pelabuhan / lapangan terbang di Malaysia. Untuk memuji perjalanan pelanggan, perkhidmatan pemandu pelancong yang layak dan pilihan pemindahan boleh diatur atas permintaan.

Tempahan Hotel dalam talian / Pangsapuri

Kami membantu anda dalam menempah Deluxe ke Hotel Budget / Furnished

Mesyuarat, Insentif dan Peristiwa Korporat

Kami mengurus dan menganjurkan mesyuarat, insentif, konvensyen dan pameran serta acara korporat seperti Makan Malam, Konferensi, mesyuarat & program insentif tempatan & seluruh dunia.

Insurans Perjalanan

Insurans perjalanan adalah wajib sebagai sebahagian daripada kemasukan perjalanan dalam semua perjalanan. Insurans perjalanan kami akan menawarkan kepada pelanggan kami perlindungan ketenangan fikiran terhadap kerugian yang tidak dijangka yang mungkin berlaku sebelum atau semasa perjalanan.

Permohonan visa

Kami menyediakan bantuan dan maklumat yang diperlukan untuk permohonan visa pelancong, pelajar dan perniagaan dengan pejabat kedutaan dan pejabat asing.

Waran Kerajaan

Kami menyediakan bantuan kepada agensi kerajaan untuk membeli tiket dan penginapan syarikat penerbangan.

Pakej GolfMengkhususkan diri dalam mengatur perjalanan golf dengan tujuan menyediakan pemain golf dengan pengalaman bermain golf yang hebat.

PERKHIDMATAN INBOUND

Aufa Travel & Tours Sdn Bhd menawarkan pelbagai jenis pakej pelancongan di Malaysia. Pakej pelancongan kami yang teratur akan merayu kepada memburu jiwa berani untuk keseronokan serta mereka yang hanya mencari rehat dari rutin sibuk kehidupan seharian.

JELAJAH BANDAR
Peluang untuk mencari bandaraya moden dan tradisional Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Kota Kinabalu, Kuching, Johor Bahru dan bandar-bandar lain di Malaysia.

PELANCONGAN ISLAND
Kami menyediakan pelancongan pulau besar seperti Langkawi dan pulau-pulau taman laut seperti Tioman, Perhentian, Redang dan beberapa lagi yang akan memberikan pengalaman yang luar biasa kepada para pelanggan.

TEMA TEMA INDOOR & OUTDOOR
Lagun Sunway, A Famosa Resort, Bukit Merah Laketown Resort, Resort Bukit Gambang, Genting Highland dan lain-lain di Malaysia.

PERKHIDMATAN OUTBOUND

MENGALAMI DESTINASI UNTUK SEMUA MAKLUMAT HOLIDAY
Dengan tumpuan untuk memenuhi segmen pasaran dan keperluan pertumbuhan baru, Aufa Travel & Tours Sdn Bhd sedang berusaha untuk memasuki pasaran antarabangsa yang maju dan menonjolkan tumpuan kami di kalangan pelanggan. Dari pelbagai destinasi yang kami tawarkan, yang paling menarik termasuk Asia Tenggara, Jepun, Korea, Australia, New Zealand, Timur Tengah dan Eropah.